Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Rik
22 februari 2024

Heerlijke sushi, super aardige bezorger!

Désirée
19 februari 2024

Lekkere sushi en nette bezorging. Het enige nadeel is dat de stukjes wel heel erg groot zijn; moeilijk om te eten.

Ellen Janssen
19 februari 2024

Helaas een minder prettige ervaring dit keer. Bezorging 30 minuten te laat terwijl er al een tijdsblok van 1 uur bestaat. Je mag dan wel verwachten dat de sushi uiterlijk aan het einde van het tijdsblok wordt bezorgd. Dit was helaas niet het geval. Daarbij was de smaak van de sushi niet zoals ik gewend ben van Eddy's Sushi. Dit komt waarschijnlijk omdat de sushi lang in de auto heeft gelegen. Er zit een behoorlijk prijskaartje aan een sushi bestelling bij Eddy's Sushi en dan vind ik eigenlijk dat eerder genoemde klachten niet mogen gebeuren. Over deze bestelling ben ik ontevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hulleman
17 februari 2024

Het was weer heerlijk en goed verpakt volgens afspraak geleverd!

Isabelle
16 februari 2024

We miste de wasabi en sojasaus.

Belinda
15 februari 2024

Top service! Eten kwam uiteindelijk veel later dan wenselijk, maar prima opgelost! Kwaliteit was wederom super 👍🏻

Denise
15 februari 2024

Bestelling geplaatst tussen 17.00 en 18.00u. Uiteindelijk eten pas gekregen om 20.15u. Telefonisch niet bereikbaar. Sushi smaakte niet zoals we gewend zijn van Eddy. Dag erna ziek. Vraag me af of de zalm nog goed was.

Sharon Tiebax
14 februari 2024

Tussen 18.00-19.00 hebben wij sushi besteld. Echter werd het pas om 20.10 bezorgd.. heb meerdere malen proberen te bellen maar nam er niemand op of ik kreeg rechtstreeks de voicemail. Toen het eenmaal gebracht werd kregen we alleen excuses en werd er niet meer uitleg gegeven waarom onze bezorging een uur later geleverd werd. Nogal een domper met Valentijnsdag, we zijn dan ook niet te spreken over de bezorging en de communicatie. We leggen namelijk wel wat geld neer om iets lekkers op tafel te krijgen.. erg jammer. Twijfelen daarom ook of er nog wel een keer gaan bestellen. In het verleden ook al eens een bestelling gedaan die telaat was

Romi
14 februari 2024

Sushi besteld om te laten bezorgen tussen 17:00 en 18:00. Inmiddels is het 21:20 en nog steeds geen sushi ontvangen

Peeters
14 februari 2024

Vandaag sushi besteld voor Valentijnsdag, zou tussen 17:00u en 18:00u bezorgd worden. Het is nu bijna 20:45u en er is nog steeds geen sushi (nu hoeft het ook niet meer overigens). Telefonisch niet te bereiken en via messenger 20 minuutjes geleden een berichtje dat ze nog telefonisch contact met me opnemen. Daar zit ik nog steeds op te wachten, dus ben benieuwd hoe dit afgehandeld gaat worden. In ieder geval teleurgesteld!

Laura
14 februari 2024

Helaas door drukte wat later, erg vriendelijke bezorger. Lekker sushi.

Inge
14 februari 2024

Zo heerlijk! Alleen jammer van het kartonnen bakje waar de sushi aan plakt.. maar echt weer genoten!

@uke
12 februari 2024

Goede sushi, alleen sojasaus en stokjes niet ontvangen bij bezorging.

Kirsten van Blijswijk
12 februari 2024

We vonden het een stuk minder vers. De kip was niet heel crunchy helaas. De bezorging was goed en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlous
8 februari 2024

Heerlijk gegeten. Gekozen bezorgtijd was tussen 16.00 en 17.00. Het eten werd geleverd om 17.50, zonder bericht.

Johnny Kuijpers
3 februari 2024
Nicole Backes
2 februari 2024

Levering precies op afgesproken tijdstip. Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

McArthurGlen Designer outlet Roermond
2 februari 2024
Konings
1 februari 2024

Waas erg lekker vind alleen de prijs aan de hoge kant voor eeen pokebowl

Ben Boonen
28 januari 2024
Anniek
28 januari 2024

Heerlijk zoals altijd! Bezorging hartstikke top.

Linda
26 januari 2024

Bestelling was niet compleet, met Eddy Sushi gebeld en het is goed opgelost.

Ramakers
22 januari 2024
apjm joosten
22 januari 2024

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal Thomassen
20 januari 2024

Heerlijke sushi, bezorgd door een erg vriendelijke bezorger

Ik
14 januari 2024

In 1 woord super!!! Heerlijke sushi. Creatieve samenstellingen en erg lekker

Shannon
14 januari 2024

eten lag door elkaar omgekiept, topping sausjes daardoor zo goed als weg en tegen andere rollen aangesmeerd, wat ten kosten gaat van de smaak, jammer, 1 keer dezelfde ervaring gehad normaal altijd super lekker. Maar voor dat geld mag er wel voorzichtiger omgegaan worden met het eten tijdens bezorgen..

Maud
14 januari 2024

Heerlijk eten! Sushi ziet er mooi opgemaakt uit. Het eten is super lekker!! Bezorging was netjes binnen de tijd.

Smit
13 januari 2024
Tom
11 januari 2024
Mark
8 januari 2024

Keurig binnen tijdsvlak bezorgd en goed gekeken naar allergieën! Flinke porties daardoor ook de prijs wat hoger, maar uitstekende smaak! Goede prijs voor kwaliteit! Ga zo door!

Patrick
7 januari 2024
Fiona Vinck
7 januari 2024
Manon
6 januari 2024

Heerlijk

Chloe Janssen
3 januari 2024
Rob
2 januari 2024

Omdat ik verder weg woon is het bezorgen vaker iets later dan aangegeven. Vandaag ook wat laat besteld nu ik er zo over nadenk. Wel netjes even gebeld dat ze er 30 min later zouden zijn. Het eten is altijd gewoon een 10!😬

Sjoerd
2 januari 2024
Kelly
2 januari 2024

1 ster er vanaf voor de bezorging omdat het iets later aankwam dan gepland 18.00-19.00 en daadwerkelijk bezorgd om 19.30. Maar dat neemt niks weg van de super kwaliteit! Wij zijn tevreden!

Laura
1 januari 2024

Heerlijk! Zag er fantastisch uit en perfect op tijd geleverd. Wij gaan zeker vaker bestellen! Bedankt!

Merel
1 januari 2024

Makkelijk sushi te bestellen via website. App doet helaas niet. Vriendelijke bezorger en vooral lekkere sushi's die er ook mooi uitzien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Bessems
30 december 2023
Kelly
30 december 2023

Sushi was warm en heel plakkerig. We zijn beter gewend

B. Hendriks
30 december 2023
Vera
29 december 2023
Noud Kirstein
29 december 2023
Meike
29 december 2023

Heerlijk! Sushi was lekker. Bijgerechten makkelijk warm te maken.

Audrey
29 december 2023

We kregen maar 1 zakje sojasaus. Dat was wel veel te weinig voor 2 personen.

Amy
28 december 2023

Bestelling kwam te laat. De kwaliteit is niet meer wat het is geweest, ook is de sushi een stuk kleiner geworden

Ryan
27 december 2023

The standard of food has dropped down. It used to be nicer from this place.

Femke Thijssen
27 december 2023

Ik ben niet tevreden. Mijn bestelling was niet compleet. Meerdere keren heb ik geprobeerd te bellen vanaf het moment dat de bestelling bezorgd is om 18.45 tot 21.00 uur maar er werd niet 1 keer opgenomen. Buiten dat we niet voldoende gegeten hebben verwacht ik voor het betaalde bedrag een betere service. Ik hoop dan ook op een passende oplossing. Gezien het alles behalve aan onze verwachtingen voldeed en niet compleet was hoop ik het volledige bedrag retour te ontvangen. Ik hoor graag.

Jos
26 december 2023

Was weer heerlijk..

Claudia
26 december 2023

Besteld maar helaas werd de bestelling niet geleverd. Gebeld en de bestelling zou wel geleverd moeten zijn. Er werd aangegeven dat de bestelling opnieuw word gemaakt en zsm word bezorgd. 1u en 45 minuten later word deze pas bezorgd.

van der Plas
26 december 2023

Prima op tijd, we weten dat het goed smaakt want we hebben al vaker besteld. Uiteraard wil het oog ook wat als je het met kerst op tafel zet. De chauffeuse heeft zich verontschuldigd want met het uit de auto halen waren allen rollen omgekiept op de schaal. Ook de kerstkoekjes lagen in puin. Nogmaals het smaakt evengoed fantastisch, maar even een domper dat 't als een rommeltje binnen kwam.

Wouter
26 december 2023

De sushi smaakt minder vers, valt eerder uit elkaar en is ook minder lekker dan bijvoorbeeld 2 jaar geleden. Banana Nutella was hard van de buitenkant en zompig, smakeloos en beetje zuur van de binnenkant.

Leppers
25 december 2023
Nancy Flupsen
25 december 2023

Het was een heerlijk Kerstdiner. En de bezorger heeft netjes voor aanvang gebeld.

Patricia
24 december 2023

Alles was weer super lekker, chapeau

Frank
24 december 2023
Dave
22 december 2023

Lekker gegeten. Mooi op tijd bezorgd Voor herhaling vatbaar

Pascal
21 december 2023

Mooie grote rollen, heerlijke vulling en toppings. Echte aanrader.

Jeroen Tubee
20 december 2023

Bestelling gedaan om 17:15, bestelling ontvangen om 20:45……………..

Soraya
20 december 2023

Bezorg duurt veeel te lang….

J van Alphen
14 december 2023

Tussen 6 en 7 uur zou het eten komen. Het was er om half 7, super! En het was heerlijk

Nancy Maas
6 december 2023

Eerste keer besteld. Netjes op tijd bezorgd. Lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar. Tip: evt. uitbreiding van bijgerechten, zoals rijst, stukje gebakken zalm, rauwkost.

Jeroen Jaspar
6 december 2023

Altijd tevreden met de kwaliteit, deze keer niet helemaal tevreden met de bezorging. 1 bestelt product (Maki komkommer), dochter's favoriet, niet bezorgd en vervolgens telefonisch niet bereikbaar. Graag contact voor oplossing.

Ingrid
6 december 2023

Méér dan lekker, zalige verfijnde rijst!

Wendy
5 december 2023

2 dagen vooraf besteld voor bezorging tussen 18.00 en 19.00 uur. Gebeld dat ze later zouden bezorgen, konden geen indicatie geven. Om 20.00 uur eindelijk eten, jammer dat de bestelde Wakame salade er niet bij zat. Teleurstellend!

Judith
5 december 2023

Leuk Sint menu voor ieder wat wils

Johnny Kuijpers
4 december 2023
Leon
3 december 2023

Echt lekker gegeten, ook netjes bezorgd op aangegeven tijd. Jammer dat de prijzen zo hoog zijn, anders zou ik vaker bestellen.

A. Noniem
3 december 2023
Emmy
2 december 2023

Top!

Noelle
28 november 2023
Guus Van Bussel
28 november 2023

Meer soja en wasabi bij de bestelling. Verder heerlijk genoten. Zondag weer.

Wendy
26 november 2023
Wiljan
26 november 2023

Was weer goed

Maes
26 november 2023

We bestellen hier altijd als we net wat meer geld uit willen geven voor goede sushi. Kwaliteit was altijd perfect. Nu is het ons erg tegengevallen. Kleffe sushi en het smaakte niet zo vers als voorheen. Alles smaakte koud, alsof het al een tijdje ergens gekoeld had gelegd . Prijs-kwaliteit is niet zoals het was. Ontzettend jammer! Wij gaan hier niet meer bestellen.

Belinda
25 november 2023

Altijd op tijd en heerlijke pokebowls!

Nathalie Brouns
24 november 2023

Heerlijke sushi! Wij bestellen snel weer!

Janneke Scholtes
22 november 2023

Even fantastisch als altijd!

Anoniem
21 november 2023

Helaas was de bestelling niet compleet, na contact heeft Eddy's meteen het geld teruggestort. Sushi wat wij gekregen hebben was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mat
18 november 2023

Top, lekker gegeten. Helemaal bezorgt in Heythuysen !!

Lai
17 november 2023

Top service en echt heerlijke sushiii zeker een dikke vette aanrader!!!

Belinda
17 november 2023

Heerlijke pokebowls. Goede smaakcombinatie en perfecte timing qua bezorging. Toppers!

Sjoerd
13 november 2023
Ton Gielen
13 november 2023

Altijd lekker vers en vooral genoeg, voor mij mag er wel 1 zakje sojasaus meer bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
12 november 2023

Jammer dat het een kwartier te laat was. Verder even lekker als altijd!

José
11 november 2023

Het was altijd al heerlijk, alleen waren naar mijn idee de sushi’s te groot, eten was niet echt gemakkelijk! Nu met de box met 16 kleinere sushi’s is het af! In 1 woord: GEWELDIG!

6031 CM
10 november 2023

Precies juiste tijd zoals aangegeven.. vriendelijk personeel.. en super lekkere mega Sushi ♡

Dagmar Parren
10 november 2023

Had de Sushi @ night special box besteld. Heerlijke sushi (op een aantal na), bij sommige zat wel best wel veel saus overheen of onder, dat mag wat mij betreft de volgende keer wel wat minder. Ook waren ze niet allemaal even lekker, je kunt ze natuurlijk niet zelf kiezen dus dan kan het dat het niet helemaal naar iedereen zijn wens is. De bezorging was prima!

Judith
8 november 2023

Erg (te?) weinig marinade op de spareribs, waardoor het vlees ook wat droog werd in de oven. Jammer, altijd een van de redenen dat we bij Eddy's bestellen.

Mirjam
8 november 2023

Heerlijke sushi, netjes verzorgd en goed verpakt. Accurate en vriendelijke bezorging. De bezorger vraagt bij aflevering hoeveel stokjes, wasabi en sojasaus je wilt hebben, geen verspilling dus.

apjm joosten
6 november 2023

keurig op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
6 november 2023

Bezorger 20min. na opgegeven tijdsvak. Belde wel netjes dat hij wat later zou zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra van Halbeek
4 november 2023

De bestelling was wat verlaat. Op zich begrijpelijk, kan gebeuren. Maar voor onze kleinzoon (3) werd het nu wel heel laat. Voor de rest was het echt top!!

Renzo janssen
3 november 2023

De sushi was heerlijk Wel jammer dat ze de wakame salade waren vergeten ( had er wel voor betaald ) heb proberen te bellen maar niemand nam op ook reageerde niemand op mijn berichten.

gjcastelijn
31 oktober 2023

Het was prima verzorgd het smaakte erg goed. Een klein min puntje, de levertijd is een uur de levering werd in de laatste minuut geleverd, Maak de levertijd 1,5 uur dan lijkt het meer binnen de tijd.

Janine
30 oktober 2023

Super fijn dat de bestelling een dag eerder mocht. Helaas komen als nog de dag erna aan de deur en bellen ze nog op dat bestelling nog klaar staat.

Anoniem
30 oktober 2023

Bezorging was een kwartier buiten het tijdvak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
29 oktober 2023

Heel erg lekker! Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.