Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Mandy
vandaag

Zoals altijd overheerlijk. Bezorging kwam op de afgesproken tijd

Hendriks
gisteren

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd!

Thijs
gisteren

Lekker!

D lenaerts
5 mei 2021

Perfecte timing! Super eten!

Carolien
3 mei 2021
Hrlma
2 mei 2021

Zoals altijd TOP!! De sushi koekjes zijn echt zaalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilly Slabbers
1 mei 2021

Het was weer overheerlijk, tot snel weer!!

Marco
1 mei 2021

eerste keer sushi besteld. Was iets later dan gevraagd, verder wel keurig bezorgd en mooi in dozen gepresenteerd. Wat echt een verbeterpunt is, is de dikte van de rollen. De stukken sushirol zijn zo enorm dik gesneden dat je ze amper in je mond krijgt en daarom ook teveel rijst in 1x eet. De rollen op zichzelf zijn lekker van smaak en goed gecombineerd met gelukkig geen mayonaise (zoals je wel vaker bij Nederlandse sushimakers tegenkomt!). Maar het is moeilijk eetbaar. En jammer dat er geen sashimi of nigiri op de kaart staat zodat je ook echt goede vis kunt proeven. Beste sushi die ik in Roermond heb gehad maar kan niet tippen aan een echte Japanse sushimaker uit bijvoorbeeld Dusseldorf.

Brenda Assmann
30 april 2021

Goede kwaliteit, goede portiegrootte, heerlijke smaak

Carin In der Hees
30 april 2021

Zoals de voorgande keren was het ook deze keer 👍👍👍

Rachel Van Enckevort
30 april 2021
Eef
29 april 2021

Erg lekker! Ietwat weinig wasabi.

Anouk
29 april 2021

Was super lekker 😍🥰

Jelena Mihajlovic
29 april 2021
Janou mighorst
28 april 2021

Lekkerste sushi ooit gegeten. In de ochtend besteld voor 18:30, 18:25 stonden ze aan de deur, perfect! Alles netjes verpakt. Op en top verzorgd!

Henriëtte
27 april 2021

Het was een kleurrijke "Koningsmaaltijd" en smaakte wederom perfect !!! Genoten dus op deze Koningsdag ;)

Carmen Verdonkschot
27 april 2021

Gewoon de beste!!!

Guusje
27 april 2021

Heerlijk weer!!

Kim
27 april 2021

Weer echt genoten!

Creemers/Van Lier
27 april 2021

We vonden de stukken sushi's erg groot. Was wel lekker, maar onze tip zou zijn wat minder rijst per stukje. Bedankt!

Nina
27 april 2021

Altijd heerlijk!!

R.
27 april 2021

Fantastisch, vanaf bestellen, terugbelservice tot en met bezorging. Mooie smaken. Voor herhaling vatbaar.

Patrick
27 april 2021
karin
27 april 2021

lekker en precies op tijd ondanks verre afstand

Audrey
27 april 2021

De bezorger was vriendelijk en perfect op tijd. De sushi zag er prachtig uit - we waren echt onder de indruk - en smaakte heerlijk. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristel
27 april 2021
Monique
27 april 2021

Spareribs, chickenwings en jacked potatoes waren helemaal top!!! Brownie en cheesecake na....heerlijk gegeten.

Nicolle
26 april 2021

Super lekker. Super mooi geserveerd. Super veel! En ook nog eens bezorgd volgens het afgesproken tijdstip. Volgende keer weer!

Iris
26 april 2021

Heerlijk zoals altijd!

Ron
26 april 2021

Teveel rijst bij de sushi hierdoor overheerste de smaak van de rijst.

Pepe
21 april 2021

Heerlijke verrassende sushi! Top kwaliteit. Bezorging op de minuut

Inge
21 april 2021

Was weer zoals altijd super lekker en prima service

Ivy
21 april 2021
Wendy
20 april 2021

Gewoon TOP!

Mandy Beurskens
20 april 2021

Zoals gewoonlijk >>>>> lekkerrrrr en op tijd!

Gallardo
19 april 2021

Het was weer heerlijk. Wat fijn dat jullie ook in Swalmen bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
18 april 2021

Jammer dat er zo’n veel te dikke laag rijst om de te kleine inhoud van de roll’s zit. Smaak was verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
18 april 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose
18 april 2021

Lekkere sushi. Iets teveel rijst. Bezorging precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise Cuijpers
18 april 2021
Annette
18 april 2021

Fantastisch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijckx
18 april 2021

Lekkere grote sushi,op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny Beurskens
18 april 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty Van Ginneken
18 april 2021

Was weer super lekker en een kwartier voor afgesproken tijd aanwezig. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak Schreurs
18 april 2021

Bestellen gaat gemakkelijk en bezorging en kwaliteit zijn perfect

Anthal
18 april 2021

Super lekker! Iedereen heeft er van genoten. Alleen jammer dat de wel bestelde edamame boontjes er niet bij zaten.

Nico korsten
18 april 2021

Zeer lekker 👍aanrader Minpunt ,te grote stukken kun je niet met stokjes eten omdat slices te groot zijn . Sushi hoor je met stokjes te eten 😭

Marjolein Gouder de Beauregard
18 april 2021

Heerlijk!!! Zoals altijd! Deze keer ook de brownies geproefd....omg TE lekker!!!

Raeven
18 april 2021

De sushi was tenopzichte van de laatste keren droog. Smaakte niet vers. 😢 Hopelijk smaakt het de volgende keer weer als vanouds!

Dominique
17 april 2021

Het was weer heerlijk

Danielle
17 april 2021

Perfect op tijd, en heerlijke sushi en spareribs!

Jacqueline
17 april 2021

Heerlijk!! Lekkere smaak, lekker vers.

Manon
17 april 2021

Super lekker!

Dominique Janssen
16 april 2021

Snelle levering en lekkere verse sushi!

Christa
16 april 2021

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd, super mooi gepresenteerd en heerlijk gegeten!!! De nieuwe toetjes zijn wat ons betreft een blijvertje!

Angelique van den Bos
16 april 2021

Het was weer overheerlijk, precies op tijd en zoals we inmiddels gewend zijn van Eddy Sushi! Bedankt!

hesselaar
16 april 2021

super eten, heerlijk, precies op tijd geleverd door zeer vriendelijke bezorger. ga ik zeker vaker bestellen

Meeuwissen
16 april 2021

Alles wat we besteld hadden zag er lekker uit en smaakte goed. Enige minpuntje was dat de sushi erg groot was en te dik gesneden. Deze kon je niet goed eten. Misschien een tip om de sushi dunner te maken en kleinere stukjes snijden, zodat ze in een keer in je mond kunnen. Verder was de service/bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adema
15 april 2021

Iets te laat maar netjes gebeld én als compensatie een flesje wijn! Top Overheerlijke sushi echt een aanrader!

Judith
15 april 2021

Echt top! Sushi super lekker

Stefan en Sil Bierstekers
15 april 2021

Was weer heerlijk !!

Anke
13 april 2021

De allerlekkerste sushi

terstegge
12 april 2021

Heerlijke sushi en op tijd geleverd.

Dennis
12 april 2021

Zoals gewoonlijk goed verzorgd!! Eerste keer spare ribs besteld en deze waren overheerlijk! Gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
12 april 2021

Tijdig en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
12 april 2021

Het was weer een lust voor het oog en de maag! Fenomenale sushi!! Prachtig gemaakt en uitstekende smaak sensatie 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
11 april 2021
Arian
11 april 2021

Wederom heerlijk!

Thomas Bodentien
11 april 2021

Top

Saskia Verburg
10 april 2021

Er kan niks tippen aan jullie sushi. Het was weer een feestje! Top!

Chantal
10 april 2021

Top service, thanks Roos!!

Inge
10 april 2021

Lekker en vers! Eens wat anders dan de standaard sushi!

Michelle Teeuwen
9 april 2021

Heerlijk eten, echt we hebben genoten (iedere keer weer). Wat een smaakbeleving!

Iris
9 april 2021

Zoals altijd heerlijk! Deze keer bij een vriendin laten bezorgen en laten kennis maken met jullie heerlijke gerechten. Deze keer ook carpaccio besteld en deze was👌👌heerlijk! Arigato!

Brigit
8 april 2021
Chayen-May
7 april 2021

Super lekkere sushi en top bezorg service!

Fleur Van der Varst
6 april 2021

Het was heeeerlijk!!!

Andy Verbunt
6 april 2021

Heerlijk en perfect op tijd. Tot de volgende keer.

Floor
6 april 2021

Top & heerlijk

Mark
6 april 2021

Eten was goed op tijd geleverd en alles vers. Alleen jammer dat de stukken zo groot zijn moet je een grote mond voor hebben 😁

Roy
6 april 2021

Super!!!

Ilse
5 april 2021

Afgelopen keren waren we super tevreden, vandaag wat minder. Naar verhouding veel rijst en niet netjes gerold.

Dijk
5 april 2021

Heerlijk en vers, netjes op tijd geleverd .

manon
5 april 2021

levering is altijd op tijd en eten is super lekker!

De Ronde
4 april 2021

Super snel Super mooi Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Snijders
4 april 2021

Super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeff
4 april 2021
Annekatrien
4 april 2021

Perfect op tijd en heerlijke sushi!! Dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivianne
4 april 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne jean en ronny
4 april 2021

Zoals altijd weer tevreden Heerlijk genoten en weer fijn thuis bezorgd. Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leona
4 april 2021

We hebben weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa Sampers
4 april 2021

Super mooi opgemaakt. Bijna zonde om op te eten. Alles zag er tip top uit, en het smaakte heerlijk! Zeker de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dionne
4 april 2021

Bezorging binnen aangegeven tijd. Bezorger was zeer vriendelijk. We hebben weer overheerlijk gegeten. De sushi was super vers. De spareribs vielen van het bot af, zo mals waren ze. Ik kan iedereen aanbevelen om eten te bestellen bij Eddy's sushi!

Dols
4 april 2021

Mooi op tijd bezorgd,heerlijke sushi,prachtig opgemaakt Spare-ribs subliem lekker

Manon
4 april 2021

De allerlekkerste sushi. Heel vers en snelle bezorging

Vanessa
4 april 2021
Lisan
4 april 2021

Top sushi, goeie Service👍🏼! Jullie zijn toppers!!

Linda
4 april 2021

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten, veel variatie in de box. Grote stukken.

Tanja
3 april 2021
Mart en Wilma
3 april 2021

Fantastisch lekkere sushi. Mooi gepresenteerd en vriendelijke bezorger was mooi op tijd.

Bergh
3 april 2021

Precies op tijd geleverd en de sushi heeft een goeie kwaliteit. Erg lekker!

Rick pama
3 april 2021

Was kaka

Bram Claessen
3 april 2021

Heerlijk gegeten! Ook de bezorging kwam bijna stipt op de afgesproken tijd.

Femke Coolen
3 april 2021
Britt
3 april 2021
Eva
2 april 2021

Heerlijk gegeten! zowel de rolls als de spare ribs.

Silke
2 april 2021

Was weer top!

Jacob
1 april 2021

was weer heerlijk. Top verzorgt

Jelena Mihajlovic
1 april 2021

Bezorging was te laat door onmacht dus niets aan te doen. De kwaliteit van de veggie sushi burger wisselt ontzettend. Vandaag ‘miste iets’ of sausje of iets van de ingrediënten, kan het niet omschrijven....was anders.

P. Seunis
1 april 2021

Goede kwaliteit heel lekker een aanrader!

Helma Bonten
31 maart 2021

Zoals altijd helemaal top👍🏻😋

Femke
31 maart 2021

Heerlijk gegeten!!!

Diana
30 maart 2021
Jill
29 maart 2021
Luci
29 maart 2021
Patricia
28 maart 2021

Weer super lekker gegeten van de super lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JG
28 maart 2021

Prima Service en kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy Coenen
28 maart 2021
Ellen
28 maart 2021

Bezorging mooi op tijd, sushi schotels waren mooi opgemaakt en netjes / hygiënisch verpakt. Het smaakte uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolijn van Helden - van Herten
28 maart 2021

Wederom heeeeeerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Snijders
28 maart 2021

Heerlijk zoals altijd de paasrol was ook super!!

Kelly
28 maart 2021

De lekkerste sushi

Larissa
27 maart 2021

Overheerlijke sushi!

Gallardo
27 maart 2021

Het was weer smullen. Dank jullie wel, en bedankt voor de paaseitjes;)

Joyce
27 maart 2021

Super lekkere sushi heerlijk gegeten !

Sass
27 maart 2021

Echt top!

Ilona
26 maart 2021

Fijne service, lekkere sushi!

Smeets
26 maart 2021

Zoals altijd super! Alles klopt! Bedankt voor de Paaseitjes!

Dee
25 maart 2021
Luyten
24 maart 2021
Mark Smit
24 maart 2021

Het eten was echt weer fantastisch. En is altijd top verzorgt.

Peter en Noreen Vaendel
23 maart 2021

Smaak en presentatie zijn werkelijk perfect. alleen de sushi is erg groot voor ons waardoor je niet alle smaken gelijk kunt proeven.

Patricia
22 maart 2021

Lekkere sushi, netjes op tijd bezorgd. Het zag er smakelijk uit. De grote van de sushi vonden wij erg groot waardoor je het niet meer makkelijk met stokjes kan eten. Persoonlijk zou ik de rollen minder groot maken en evt. Meer stukjes maken van een rol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies Burgers
22 maart 2021

Super kwaliteit! Super bezorging! Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
22 maart 2021

De kwaliteit van de gerechten is boven alles verheven, gewoonweg heerlijk! Dat is ook de reden dat wij vanuit Maasbracht onze sushi graag in Venlo bestellen. Helaas is het wel voor de 2de keer achtereenvolgens misgegaan met de bestelling. Afgelopen zaterdag zat de pokebowl er niet bij. Dat is echter meer dan uitstekend opgelost! Niet alleen werd de pokebowl binnen een uur nageleverd (waardoor mijn echtgenote toch nog heeft kunnen genieten), maar later op de avond werden we ook nog teruggebeld en kregen we te horen dat het volledige bedrag is gecrediteerd in de vorm van een kortingscode. Deze service gaat heel ver, was niet verwacht maar we waarderen het enorm en kijken alweer uit naar ons volgende sushi-moment. En hopelijk mogen wij jullie snel ook fysiek in Echt verwelkomen!

Anke
22 maart 2021
Jelena
22 maart 2021

Al paar keer eerder gezegd/geschreven: de rijst van de veggie sushi burger valt uit elkaar ook was de veggie kip dit keer koud. De smaak is echter wel super lekker! Bezorging perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
22 maart 2021
Kris Smits
21 maart 2021

Heerlijke kwaliteit sushi en snelle levering door Motown

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijk
21 maart 2021

Snelle service. 17.30 zou bezorgtijd zijn, maar was zelfs 10 min eerder. 1e keer besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar. Lekkere verse sushi!!! Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peggy
21 maart 2021

Heeeeeerlijk!!! Alles lekker vers. Spare ribs makkelijk op te warmen in de oven en heerlijke suasjes erbij! Gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francis Mooren
21 maart 2021

Wauw...dit was echt verrukkelijk, zowel de smaak als ook de presentatie, daar hou ik van! Dit was onze eerste ervaring met jullie, maar dit is een blijver, absoluut! Wat we ook prettig vonden, is dat we snel na het plaatsen van de bestelling een geschatte tijd doorkregen voor de thuisbezorging, welke ook klopte. Bedankt voor het heerlijke eten!

John Schiffer
21 maart 2021

Heerlijk gegeten, ook exact aangeleverd op het bevestigde tijdstip. Porties zijn meer dan toereikend. Misschien iets meer sojasaus en wasabi erbij?

Joyce van Herten
20 maart 2021

Super sushi.

Reggy
20 maart 2021
stannie daemen
20 maart 2021

Lekker optijd, lief hartje op de bon! Was heerlijk goede aanrader, volgens mij houden de dames wel van dikke rollen want er zaten grote stukken tussen❤️

Esther
20 maart 2021

Sushi rolls Love box besteld. Het was heerlijk 👍🏻😋 en top service, bedankt Eddy’s. Bestellen zeker nog eens

Tonny
20 maart 2021

De sushi was voortreffelijk en het eten kwam zelfs een kwartier eerder dan besteld. Top.

Nancy
20 maart 2021
Dierx
20 maart 2021
Rainer Merten
20 maart 2021

Geweldige producten simpelweg heerlijk en mooi op de opgegeven tijd bezorgd.

Joni Van den houdt
20 maart 2021
Marjolein Gouder de Beauregard
20 maart 2021

Het was weer heerlijk, as usual!!! Heerlijk eten, keurig verzorgd!!

Riteco
19 maart 2021

Ontzettend lekker! Een echte aanrader

Roel
19 maart 2021

As always 👌

Yvette
18 maart 2021

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij de bestelling zat nog een zakje chocolade paaseitjes.

Maud Janssen
17 maart 2021

Gemakkelijk besteld en goede levering. Het eten was heerlijk!

Fsimo
17 maart 2021
De tortelduifjes
17 maart 2021

Ter aangelegenheid van ons 14 jaar samen zijn. Heb ik mijn liefde met heerlijke sushi verrast. En ik moet zeggen: “Wat een top sushi!” Heerlijk vers en van top kwaliteit. Ook weer heel erg mooi opgemaakt. Tevens was de bezorging stipt op tijd zoals aangegeven en heel vriendelijk. Namens mijn vriendin en ik wil ik het restaurant bedanken voor de verrassende attentie die werd mee geleverd. Super bedankt! Liefde is, gezellig samen op de bank sushi eten 🥰

Arian
15 maart 2021

Top! Goede service! Mjammie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Paule
15 maart 2021

Een feest om te ontvangen! Zeer mooie opmaak. En perfecte smaak. Het was de eerste keer dat we bestelde en dat zullen we vanaf nu zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
15 maart 2021

Het was top! Heerlijk gegeten, netjes op tijd bezorgd. Sushi ziet er fantastisch uit met alle toppings

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
15 maart 2021

Het was weer top,voor de eerste keer de spare ribs bestelt......heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Philippe Schonkeren
14 maart 2021

Super lekker sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Zwart
14 maart 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roost
14 maart 2021

Gemakkelijk te bestellen, keurig en nette bezorging op de afgesproken tijd. Super lekkere Sushi

Francis Kuijpers
14 maart 2021

Overheerlijke sushi! Wat een verwennerij!

Jelena
14 maart 2021

Rijst van de (vega) sushi burger valt elke keer uit elkaar. Smaak is super lekker maar ‘broodje’ niet stevig genoeg.

Rick
14 maart 2021

Super service en waanzinnig lekkere sushi!

Niels
13 maart 2021

Super.

Smeets
13 maart 2021

Was weer heerlijk. Ook eddy's sandwich was echt lekker!

Jolanda Rutten
13 maart 2021

Eerste keer sushi besteld in één woord SUPER! Erg lekker zag er super verzorgd uit en correcte bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Cher Ozguzel-Wulms
13 maart 2021

Voor de eerste keer sushi bij jullie besteld maar we hebben nog nooit zo lekker sushi gegeten, het eten was heerlijk en alles netjes verzorgd! De bezorging was ook heel fijn optijd. Kortom wij waren super tevreden en zullen zeker vaker bij jullie bestellen!

Ronk
13 maart 2021
Anja
13 maart 2021

Heerlijk flinke sushi smaken onovertreffelijk! We hopen dat jullie ook in Echt jullie droom kunnen en mogen waar maken.

Demi Welters
13 maart 2021

Top!!

Jolijn van Helden - van Herten
13 maart 2021

Helemaal TOP!!!

Lisan
13 maart 2021

Heerlijk gegeten, top service! Gewoon TOP!

Nicole
12 maart 2021

Voor het eerst bij jullie besteld!! Het was heerlijk.. dank daarvoor en tot snel!!

Knippenberg
11 maart 2021

Heerlijke sushi, goed verzorgd en keurig afgeleverd. Een aanrader!

Juneau
11 maart 2021

Aller lekkerste sushi! Wil alleen nog maar Motown sushi, de rest vind ik tegenwoordig niet meer lekker omdat ik tegenwoordig van Motown gewend ben!

Denise
11 maart 2021
Chloe janssen
11 maart 2021

Het was heerlijk vers!! Super smaakcombinaties en heel mooi gepresenteerd 😍

Daan Castelijn
11 maart 2021

Net zoals alle andere keren gewoon top!! En ook de spareribs zijn een aanrader!

Minka Dohmen
10 maart 2021

Het was weer geweldig!! We hebben genoten!

Lin
10 maart 2021

Al enkele maanden bestellen wij in Weert de meest lekkere sushi en carpaccio. Sinds vorige maand zijn we ook helemaal gek van de spareribs. Wat een smaak en wat een kwaliteit! Blijf vooral zo doorgaan.

Isabelle
10 maart 2021

De sushi was overheerlijk. Alles was even vers. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Anne de Graef
10 maart 2021

Wegens omstandigheden een uur van te voren gevraagd of het een dag later bezorgd kon worden. We werden prettige te woord gestaan en geholpen. Kwaliteit van het eten was super! Zeker voor herhaling vatbaar.

Tanja
9 maart 2021
Vera
9 maart 2021

Best sushi in Venlo👌🏻👌🏻👌🏻

Loes
8 maart 2021

40 min te vroeg.. was de 3de x op rij. Het vervelende hier van kan zijn dat de personen niet thuis zijn wanneer de bezorger voor de deur staat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashley
8 maart 2021

Een uur te laat bezorgd, maar dat mocht de pret niet drukken. Zoals altijd weer super lekker en vers!

Emmy
8 maart 2021
Robe
7 maart 2021
Ed
7 maart 2021

De sushi was weer vanouds TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
7 maart 2021

Heerlijk gegeten! Netjes verpakt en afgeleverd. Het ziet er allemaal prachtig uit en smaakt geweldig. Gelukkig kunnen we nu vaker bestellen, nu er spareribs zijn Voor de enige niet-sushi liefhebber in ons gezin 😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liezet Luyten
7 maart 2021

Wederom genoten , ditmaal van een heerlijke poke bowl!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
7 maart 2021

Heerlijk gegeten! top verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

n0na
7 maart 2021

Alweer heerlijke sushi gegeten! Bezorger was 25 minuten later dan gepland, maar de sushi maakt dat meer dan goed. Eddy’s picasso XL is een aanrader!

Wendy van den Broek
7 maart 2021

Eerste keer de spareribs er bij besteld. Ze waren superrrrrr lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boonen
7 maart 2021

👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc Allers
7 maart 2021

Heerlijk eten, keurige bezorging, makkelijk bestellen, aanrader!

Petra
7 maart 2021

Heerlijk!!

Linda Hanssen
7 maart 2021

Super lekker, maar wederom veel te laat geleverd, een uur!!!! Wij plannen onze dag hier op in. Volgende keer bestellen we een uur te vroeg, maar dan graag geen telefoontje als we niet thuis zijn op de bestelde tijd

Nadja Vullings
6 maart 2021

Wederom perfect. Super prijskwaliteit, rijkelijk opgemaakt en vriendelijke service, bezorging en stipt op tijd. Top!

Nick Meerts
6 maart 2021
Yvonne
6 maart 2021

Vandaag voor de eerste keer besteld. Spareribs en gepofte aardappel. Het was over heerlijk! Echt een aanrader. De kids vonden het ook super lekker!!!

Jolanda
6 maart 2021

Heerlijk wederom en de nieuwe potatoe is ook jammie

Marlies
6 maart 2021

Top kwaliteit en super bezorging! Aanrader

Claudia Snijders
6 maart 2021

Altijd leuke bezorgers en super eten weer heerlijk genoten

Anouk
6 maart 2021

Top gegeten!bezorging precies op tijd.

Nienke
6 maart 2021

Zwangerschapsbox besteld. Was heerlijk. Kan ik tijdens zwangerschap toch nog genieten van sushi 😍.

Hein
5 maart 2021
Rolf
5 maart 2021

Bietjes wrap met geitenkaas top vinding

Nicole Nijsten
5 maart 2021

De beste sushi van Nederland!

Willemsen Rob
4 maart 2021

Altijd super! Je merkt wel het verschil met in het restaurant eten.

Nicole
3 maart 2021

1ste keer besteld, absoluut voor herhaling vatbaar! Heerlijk gegeten en super service

Vera
2 maart 2021

Heerlijke sushi, mooi gepresenteerd!

Susanne
2 maart 2021

Was weer super yummie

Izabela
1 maart 2021
Loeke Deckers
1 maart 2021
Patrick
28 februari 2021
Jessie
28 februari 2021

Bestelling half uur te vroeg

Yanti Veggelers
28 februari 2021
Jolanda
28 februari 2021

Top, alles super lekker zowel sushi alsook spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geraedts
28 februari 2021
Martine.forschelen@gmail.com
27 februari 2021

Het was heerlijk en zeer goede kwaliteit, merci!

Stephan
27 februari 2021

Prima maaltijden

Lesley
27 februari 2021

Heerlijk gegeten thuis. Sushi &spareribs

Ingrid
27 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten!! Bestelling kwam keurig op tijd en de sushi was heerlijk en enorm vers en goede smaken. Een super eerste ervaring en het gaat zeker niet de laatste keer zijn!

Noëlle
27 februari 2021

Stipt optijd bezorgd. De spareribs waren overheerlijk en de sushi zoals altijd gewoon top!

Samira
27 februari 2021

Super leuke aardige bezorger. En super super lekkere sushi... Tot gauw weer

Marleen Goumans
27 februari 2021

Heerlijke sushi! Vriendelijk personeel. Levering volgend afspraak. Top!!

R.moonen
27 februari 2021

Vriendelijke bezorging, er mag wat meer sojasaus bij zitten. Zag er verder prachtig uit en was heerlijk

Yvette
27 februari 2021

Grote sushirollen. Prachtig geserveerd. Kunstwerkjes. Zien er zo mooi en aantrekkelijk uit. Zelfs sneller geleverd. Bij bestelling was er een levertijd van twee uur. Maar na een uur belde ze al of ze ook eerder mochten bezorgen. Graag zelfs. We hadden honger. Maar niet alles opgekregen. Het was zo veel. Sushi was in stevige schalen verpakt. Alleen sojasaus mocht meer zijn. Voor de rest alleen maar lof.

Eefje Schouten
26 februari 2021

Al 3x bestelling gedaan en steeds is alles top geregeld! Héérlijke sushi👌

Eline
26 februari 2021

Fantastische kwaliteit. Enige minpuntje voor 17 uur besteld. Bevestiging stond 16.45 uur maar was er om 16.15 uur. Is niet erg maar als je nog niet thuis bent niet handig.

Pina
26 februari 2021

Wij bestellen voor de 2 de keer bij Eddy Sushi en wij hebben weer ontzettend lekker kunnen genieten van jullie heerlijke sushi, het ziet er heel netjes verzorgd uit ,de sushi is goed gevuld en alles wat je op de foto ziet op de web site zo wordt het ook geleverd ,top kwaliteit, ook de tijdsindicatie klopt ,zelfs 10 minuten eerder als verwacht ..ik raad jullie zeker aan jullie verdienen een dikke pluim

Sjors
26 februari 2021

Superlekkere pokebowl gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

n0na
26 februari 2021

Heerlijke sushi! Niet de goedkoopste, maar maar de sushi maakt dat meer dan goed. Fijn dat ze ook in Roermond/Herten bezorgen. Klein minpuntje vonden we de overheersende kaassmaak op de Salmon Roll.

K. Sillekens
26 februari 2021
Linda
25 februari 2021

Heerlijke sushi, voor ons beter dan de sushi afkomstig van all you van eat zaken. Ook wel iets prijziger maar de porties zijn groter. Enorm genoten!

Marc
25 februari 2021

Dat was weer Genieten met een dikke vette Hoofdletter, top, geweldig!!!

Esther
25 februari 2021

Vandaag voor het eerst besteld en het is zeker voor herhaling vatbaar! Super lekker en veel! Ik had het eten eerder besteld en het was er op de minuut af! Heerlijk!

Claudia Snijders
25 februari 2021

Heerlijk zo als altijd

Yvette
25 februari 2021

Bezorging netjes op tijd. Keurig gebeld of deze iets later mocht zijn. Bezorger was wel eerst op verkeerde adres (postcode). Gelukkig goed afgelopen. Heerlijke spareribs, lekker mals en sappig. Royaal marinade. Zeer grote portie. Gemakkelijk en snel te bereiden. De spareribs waren goed gaar (vielen zo van bot). Veel vlees aan ribben en totaal niet droog of hard gebakken. Lekkere sausjes erbij. Voortreffelijk. Een absolute aanrader. Top!

Miranda
24 februari 2021
Kim
24 februari 2021

Mooie, maar vooral ook lekkere sushi! De stukken zijn wel enorm groot. Maar absoluut meer dan genoeg voor 2 (4rollen

Menno
24 februari 2021

Zeer goed, zowel de sushi als de levering

Aldje Mennen
23 februari 2021

Overheerlijk, ik was verrast door de smaak van alle ingrediënten bij elkaar. Zó bijzonder, ik heb er geweldig van genoten. Hartelijk bedankt, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Chapeau!!!! 👏👏👏

Stox
23 februari 2021

Perfect verzorgd! Laat in de middag besteld en toch niet laat aan tafel, zelfs eerder dan gepland. T eten was heerlijk, kleurrijk en de kidsbox viel weer zo in de smaak dat onze dochter deze al bijna ophad voordat wij aan tafel zaten! Dus wij zijn fan!!

Wouter
23 februari 2021

Stipt op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Yvonne Engelen
22 februari 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Reijnders
22 februari 2021

We hebben weer genoten van de pokebols en sushi. Zoals altijd prima, vers en mooi opgemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisan Thommassen
22 februari 2021

Er kwamen twee dozen sushi zonder bij behoren. Ik vroeg: krijgen we ook nog de stokjes en soja saus? Bezorger: die ben ik vergeten, is dat erg? Ik: nou dat is niet handig, dan moet ik naar de winkel voor soja saus en eten met een vork. Bezorger: ja sorry (en liep weg). Dus toen maar naar de winkel gegaan om de saus zelf nog erbij te kopen en gegeten met een vork... niet wat we verwachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peeters
22 februari 2021

Alles was heerlijk en service zeer goed! De afgesproken tijd werd op de minuut na gehaald. Zeer netjes! Ons puntje van kritiek is echter dat de eindstukken van de sushi’rollen zo groot zijn dat deze niet normaal te eten zijn. Zouden deze ook in de normale formaat gesneden kunnen worden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
21 februari 2021

Zoals altijd, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
21 februari 2021

Heerlijk! Super lekker eten! Top levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milou Rademaekers
21 februari 2021

Heerlijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
21 februari 2021
Patrick
21 februari 2021
Jenny Beurskens
21 februari 2021

Perfect🤩 altijd weer een feest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Tillmans
21 februari 2021

Beste sushi ooit!!! Nooit geen andere meer

Speijcken
20 februari 2021

Sushi was zoals altijd perfect. De spareribs daar en tegen zullen wij niet meer bestellen. De stukken zaten vol met vet.

Sk
20 februari 2021

Iets te laat bezorgd, maar heerlijk gegeten alweer!

Iris
20 februari 2021

Zoals de vorige keren weer heerlijke sushi! Deze keer ook spare-ribs erbij, ook erg lekker! (de rode kool salade had wel een grotere portie mogen zijn). We bestellen altijd veel te veel voor twee. Maar het is ook erg goed! Bedankt!

Vivian
20 februari 2021

Super levering, ruim op tijd en het eten was TOP!!!

WL
20 februari 2021

Alles prima en lekker!

Ester
20 februari 2021

Na de heerlijke sushi nu ook de fantastische spareribs te bestellen! Genoten... super verpakt, even in de oven en smullen maar! Bezorging is en blijft top, op tijd, vriendelijk. Wat een service ...bedankt en tot snel!

Nancy
20 februari 2021

Sushi en spareribs waren heerlijk. De bezorging naar roermond was ook nog precies op gereserveerde tijd.

Sanne Caelers
20 februari 2021
Pukkie
19 februari 2021

Keurig gebeld dat ze 15 min later kwamen

Monique
19 februari 2021