Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Sil
vandaag

De rijst was erg droog en de verse zalm en tonijn on top was hard, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Wij hadden dus onze twijfels over de versheid van de sushi en vis. We hebben last van onze maag vandaag, dus denk dat onze twijfels oprecht waren. Wellicht heeft het te maken met het tijdstip van bestellen (8 uur) en dat de rollen dus al langere tijd klaar zijn. Normaal gesproken super tevreden over de kwaliteit van de sushi, maar gister was helaas een teleurstelling dus leek het me goed om dit terug te koppelen richting jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Dekkers
gisteren
Joep
gisteren

De jongens en meiden van eddy’s sushi zijn geweldig. We waren een week geleden rond sluitingstijd binnengelopen en we werden super hartelijk ontvangen. We kregen de “laatste restjes” mee naar huis en die waren heerlijk!!! De passie voor de horeca en trots op de producten spatten er vanaf. Gisteren bestelden we pokebowls die ook al met zo veel aandacht zijn samengesteld. Onze zoon van 5 heeft gesmuld van zijn sushibox en de cadeautjes waren helemaal top! Wat het aanbod pokebowl aangaat zou ik graag een variant met minder fruit zien en meer hartige Salem, maar dat is persoonlijke smaak en eigenlijk geen echte pokebowl. Ben dus heel erg enthousiast! Ga zo door! We bestellen zeker snel weer.

Hans
22 oktober 2021

Super lekker Goede service Zal het iedereen aanraden

Anne
21 oktober 2021

Er werd netjes gebeld dat ze wat vertraagd waren. Deed niks af aan hoe lekker het weer smaakte! Bedankt!

Ruben van Mulken
21 oktober 2021

Heerlijke sushi zeer uitgebreid en prijs kwaliteit verhouding was top. De bezorging duurde iets langer dan gepland hiervoor bood de bezorger excuses aan en kregen we een flesje wijn erbij. Hartstikke vriendelijk natuurlijk. Ik ga hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Schmitz
20 oktober 2021

Altijd heerlijk verse sushi en een super leuk kindermenu!

Carly
17 oktober 2021
Anoniem
17 oktober 2021

Ietsje te laat, maar een heerlijk goedgevulde pokébowl.

Marco
16 oktober 2021

Toppertje, as always Eddy's best sushi you can get

Jacqueline
16 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Bezorging duurt wel wat lang (2u), dus op tijd bestellen is aan te raden. Werd wel netjes gebeld dat het iets langer ging duren, dan dat in het mailtje gezegd werd. Maar het wachten is zeker de moeite waard!

Myrna
16 oktober 2021
Marjolein
15 oktober 2021

Het eten was zoals altijd verrukkelijk!! Maar de brownies waren deze keer echt bizar lekker. Lekker smeuïg.....echt zalig. Jammer dat het te laat bezorgd werd.

Pina Blascetta
15 oktober 2021

Altijd even goede service ,kwaliteit is top,wij hebben weer heerlijk geoten

Anne-Marie Dörenberg
14 oktober 2021

Elke hap een smaaksensaties opzich

Tim
14 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Inge
12 oktober 2021
Anita van Lin
11 oktober 2021

Chauffeur kon het juiste adres niet vinden maar na 1 telefoontje is alles goed gekomen.

Francis Vogelaar
10 oktober 2021

Het eten was lekker maar ik moest er wel erg lang op wachten. 1 uur en 15 min later als gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
10 oktober 2021

Super lekker gegeten weer! Bezorging ook perfect op tijd,bedankt en tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
10 oktober 2021

Een prima ervaring! Aangezien we in Roermond wonen hadden we wel rekening gehouden met levertijd en risico op vertraging. We waren dan ook zeer positief verrast met een telefoontje dat de levering 10 minuten vertraagd was. De sushi rollen zijn voor mij persoonlijk iets te dik, maar dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Al met al was de sushi uitmuntend, prima kwaliteit!

Maas
8 oktober 2021

Verrassend en smaakvol. Top!

Dave lenaerts
5 oktober 2021
Nicole
4 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Eddy's Sushi stelt nooit teleur. De bezorging was wat later dan gepland, maar de vriendelijke bezorger heeft zich uitgebreid verontschuldigd (wat overigens heel erg lief was, maar zeker niet nodig! Kan op een drukke zondag altijd gebeuren...).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minke Thommassen
2 oktober 2021

Netjes op tijd bezorgd! Super fijn verpakt bij producten die nog verwarmd moesten worden zat wen duidelijke beschrijving zodat het super makkelijk bereid kan worden! Echt een aanrader een feestje om hier sushi te mogen bestellen! En een nog groter feestje om het op te mogen eten! Super vriendelijke bezorger!

Amy
2 oktober 2021
Dave lenaerts
1 oktober 2021
Roel Engelen
27 september 2021

Bezorgd op de afgesproken tijd door een vriendelijke Limburgse bezorger; een palet aan kunstwerken, groot en kleurrijk, bijna zonde om op te eten. Maar dan proef je iets waarbij je de dragon rolls en andere luxe sushi van andere bedrijven spontaan vergeet. Dit is next level smaaksensatie. En dat voor een concurrerende prijs. Bestel hier maar eens, en vergeet de overige toko's es gauw. Thank me later :)

Niek van Bommel
26 september 2021

De bezorging was precies op tijd, carpaccio was heerlijk. De sushi was heel erg droog en viel om die reden toch wel tegen. Niet wat ik gewend ben hoop dat de kwaliteit niet achteruit gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
26 september 2021

Wauw! Eerste keer besteld bij jullie en zeker niet de laatste. Top service! En wat een lekkere mooie sushi 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
26 september 2021

Erg goede kwaliteit. Netjes op tijd bezorgd. Goed verpakt.

Daisy Puts
25 september 2021

Was wederom super! Heerlijk gegeten. Zelfs mijn vriend is nu om 😉 Echt complimenten voor jullie allemaal

Christa
19 september 2021
manon
19 september 2021
Muurmans
19 september 2021
Milou Munnichs
18 september 2021

Jammer dat de bezorging een half uur eerder aan de deur stond dan aangegeven bij de bestelling. Nu is hij 2 keer aan de deur geweest om een bestelling te bezorgen. (Eerst keer was er namelijk niemand thuis)

Karlijn
17 september 2021

Heerlijke sushi, mega veel keuze. Enige opmerking is dat de stukken extreem groot zijn. Je krijgt dus veel voor je geld maar t eet iets minder lekker.

Reijnders
15 september 2021

Simpelweg TOP

Sandra
13 september 2021

Gewoon top! De service, de ontvangst, de kwaliteit van het eten. Het smaakt zoals het eruit ziet: verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Horst
12 september 2021

Ook vegan is jullie sushi geweldig! Dankjewel

Mans
12 september 2021
Jennie
11 september 2021

'S middags bedacht... zullen we vanavond sushi van Eddy bestellen en het was zo snel geregeld en bezorgd. Hele goede service. En het smaakte overheerlijk.

Edison
10 september 2021

We order sushi yesterday with my girlfriend and when the shushi arrived was worm , last night I got food poisoning from the salmon all night I was throwing up I feel terrible is unacceptable that you have raw materials and they came worm.

Minka Dohmen
6 september 2021

zoals altijd... pure verwennerij... xxx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
5 september 2021

De bestelling zou iets meer gekoeld kunnen zijn! Was wel heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vogelaar
5 september 2021

Superlekker, zeker voor herhaling vatbaar. Alleen zou er nog wat gedaan kunnen worden aan de grote hoeveelheid plastic die je nadien weg moet gooien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Frielink
5 september 2021

Om 16.00 uur besteld voor een bezorging om 18.00 uur . Kreeg al snel een mail dat het 18.30 uur werd, prima. Maar werd om 18.45 uur gebeld dat ze nog meerdere adressen voor ons had . Om 19.30 uur werd onze bestelling helaas pas geleverd. Dit is niet correct , laat een klant dit weten. Ben benieuwd of u gaat reageren. Op mijn opmerking bij de vorige bestelling over het leveren van een verkeerde rol, heeft u helaas niet gereageerd, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke Janssen-Houben
5 september 2021

De sushi/zalm was niet echt koud. Wellicht vervoeren in koelboxen? Achterin de auto met 25+ graden/zon al snel gevaarlijk met rauwe vis. Tevens hadden wij een crispy chicken besteld, op de site stond als topping rucola en crunch. Er zat echter ipv rucola veel pittige chili saus op, aangezien deze rol voor een persoon besteld was hadden we voor haar dus niets. We hebben dus niet geleverd gekregen wat we besteld hadden. Ik heb er een foto van gemaakt mocht u deze willen zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patty
5 september 2021

Heerlijke Sushi. Veel en goed verzorgd!

Roel
4 september 2021

De sushi was helaas droog geworden, hierdoor smaakte deze minder vers helaas. Normaal is deze altijd high class

Janneke
2 september 2021

Weer even verrukkelijk als altijd!

Imke
2 september 2021

Het was weer verrukkelijk 😋

Schoenmakers
1 september 2021

Smaakte heerlijk en levering was zelfs iets eerder dan verwacht. Super service

Lisan
28 augustus 2021

Toppers!

Toldo
27 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Mart en Wilma
27 augustus 2021

Fantastische sushi. Bezorging zoals altijd perfect op tijd. Heerlijk gegeten.

Tessa
27 augustus 2021
Mark Henderickx
27 augustus 2021
Janou Beelen
26 augustus 2021
Patrick
25 augustus 2021

Was heerlijk, service/ kwaliteit was top.

Roy
24 augustus 2021
Pat
23 augustus 2021

Lekkere sushi,graag wat meer speciale rollen,verder uitstekende versheid en goede bezorging

Wouter
23 augustus 2021

Bij een zalm-kaas rol is de kaas vrij essentieel en is het jammer als die dan net ontbreekt. Verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
21 augustus 2021

🥰

Rob Korten
21 augustus 2021

Super lekker gegeten. De bezorging was precies op tijd.

Tim
18 augustus 2021

Lekkere Sushi!

Andy Verbunt
17 augustus 2021
johan
16 augustus 2021
Monique
15 augustus 2021

1e keer besteld. Het was heerlijk en zag super uit. Vriendelijke bezorger. Zal zeker weer bij jullie bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien
14 augustus 2021
Annemiek Gorissen
14 augustus 2021
Femke
13 augustus 2021
Nicole
13 augustus 2021

Superlekker! Heel veel en toch (bijna) alles op! Dat zegt genoeg, toch?!

Lotte Deijkers
13 augustus 2021

Om 18.15 bezorgtijd neergezet maar werd al om 17.45 bezorgt half uur eerder dan wij wilde met eten.

Loes
11 augustus 2021

Heerlijk verse sushi. Het enige nadeel is dat de sushi's wat aan de grote kant waren, waardoor het niet altijd even gemakkelijk is om met stokjes te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim van Dael
10 augustus 2021

Bezorging voor afgesproken tijdstip, prima. Kwaliteit prima en vers.

Chantal
10 augustus 2021

Het was super en helemaal naar verwachting. Top dat ze ook bezorgen dus dat wordt snel weer bestellení

Ed
9 augustus 2021

Was heerlijk en super snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minka Dohmen
8 augustus 2021

Het was zoals altijd weer een feestje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Huskens
8 augustus 2021

De Tsunami rol is een èchte aanrader, heerlijk lekker!

Marco Janssen
7 augustus 2021

As usual, top quality

Spencer Hinzen
7 augustus 2021

Was besteld levering 18.30, kwam pas 19.20

Rob Schaefer
7 augustus 2021

Mooi op tijd en weer heerlijk gegeten met zijn allen.

Gerjan Crins
6 augustus 2021
Janssen
6 augustus 2021
Christa
2 augustus 2021

Heerlijk! En heel handig, dat bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luc
1 augustus 2021
jolanda
31 juli 2021

Super sushi, gratis fles wijn vanwege de grote bestelling, en prettige bezorging, chapeau!

Frans
31 juli 2021

Heerlijk voor herhaling vatbaar

Nicole
31 juli 2021

Perfect! Heerlijk eten

Richelle
30 juli 2021

Gisteren onze gewonnen pokebowls besteld. Hele fijn snelle service, bezorging netjes op tijd. Het eten was heerlijk, lekkere smaakcombinaties die jezelf niet zo snel zou combineren. We hebben heerlijk gegeten. Dankjulliewel.

Jet Schreurs
26 juli 2021

Altijd lekker en super vriendelijk personeel! ik bestel regelmatig bij jullie en ben altijd tevreden:) Toppers!

Brenda Cuijpers
26 juli 2021

Te lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Huskens
26 juli 2021

Prima eten! Bezorging was te laat maar er werd netjes gebeld, helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Frielink
25 juli 2021

Vandaag wederom besteld en laten bezorgen. We hebben weer heerlijk gegeten. Jammer dat er van de vier rollen 2 dezelfde bijzaten. Op de bon stond het wel goed vermeld. De spicy tuna rol zat er niet bij. Mijn lievelings-sushi moeten missen! De burrito-kip rol, die we nog niet eerder gehad hadden, was overigens erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
25 juli 2021

De 3x4 box is ideaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirte
25 juli 2021
Sandra
25 juli 2021

Bezorging netjes op tijd. Sushi smaakte zoals hij er uit ziet: heerlijk!

Tessa
24 juli 2021

Het eten was zoals altijd erg goed. Bezorging was een uur later dan aangegeven.

Linda
23 juli 2021

Het eten was erg lekker en zag er verzorgd uit, porties waren prima. Wat ik deze bestelling minder vond waren de dikte en grote van de plakken sushi. Ik moest ze echt minstens een keer doorsnijden dit maakt dat smaken en structuren uit elkaar vallen wat erg jammer is. Liever meer stukjes en klein dan veel te grote stukken. De crispy chicken was qua smaak prima maar niet zo crispy als ik had gehoopt.

Pat
23 juli 2021
Marieka
23 juli 2021

Weer superlekker gegeten!

Anoniem
22 juli 2021

Goeie kwaliteit eten👌🏽

Wilma en Mart
22 juli 2021
Niki
21 juli 2021
Joëlle
21 juli 2021
Jean-Pierre Cremers
21 juli 2021
Steffy
20 juli 2021

Mij maakte het niet zoveel maar mss als je een half uur 3 kwartier later bent dit even laten weten

Muurmans
19 juli 2021

Heerlijk 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoals altijd... heerlijk!
18 juli 2021

Ondanks dat de bezorger maar 10 minuutjes later zou zijn dan "gepland", kreeg ik een telefoontje.. wat een communicatie! Top bedrijf en top sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadien
18 juli 2021

Top service’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee
18 juli 2021

Altijd super tevreden maar toch een paar kleine aandachtspunten. We hadden in de ochtend besteld voor 16.30. Ik kreeg toen een mail dat de bezorging verwacht werd om 16.45. De bezorger belde aan om 16.10. Tevens zijn de stukken zo groot aan het worden dat het niet meer ineens in je mond past waardoor het de smaak niet ten goede komt en de rol uit elkaar valt. Sommige krijgen het ineens in de mond maar zo word het echt proppen en dat past gewoon niet bij de top kwaliteit die jullie leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijk
17 juli 2021
Kyra
16 juli 2021
Helma Bonten
16 juli 2021

Zoals altijd overheerlijk!!

Pina Blascetta
16 juli 2021

Wij genieten iedere keer weer ,het is super vers ,mooi en netjes opgemaakt en deze ronde had ik bij de opmerkingen erbij geschreven dat onze dochter geslaagd is en hadden ze er een lekkere fles witte wijn bij gedaan die al lekker was gekoeld ,beter kin je het niet hebben

Ron Huskens
15 juli 2021

Iets te vroeg, maar wel lekker!

Wendy
15 juli 2021

Bezorging netjes op tijd, zelfs wat eerder dan gevraagd. En die poke bowl, echt zoooooo lekker!

Sharon
14 juli 2021
Floor
14 juli 2021

Heerlijk eten

L.
13 juli 2021

Onwijs lekkere sushi! Een kleine tip, graag de rauwe vis rollen los verpakken i.p.v. bij de pregnantbox :)

Theo Bongers
12 juli 2021

Mooi verzorgd , royale porties en erg lekker. Bezorging was tot op de minuut op tijd, chapeau. Aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy vd Heuvel
11 juli 2021
wesley eurlings
11 juli 2021

heerlijk gegeten! goeie bezorging zelfs paar min te vroeg! een woord: top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
11 juli 2021

Top zoals altijd!!

Ron Huskens
10 juli 2021

Ik geef toch 5 sterren voor de bezorging omdat ik gebeld werd dat het eten later kwam en de bezorger zich ook verontschuldigde. Eten was vanzelfsprekend prima👌

M Theelen
10 juli 2021

De carpaccio en de sushi was warm,dat vind ik jammer

Bonnie
10 juli 2021
Jelena
8 juli 2021
Ela
7 juli 2021

Lekker! Wel erg weinig zakjes soyasaus [twee kleine zakjes bij een bestelling van 4 grote rollen]

Randy Beeren
5 juli 2021

Wederom heerlijk gegeten, helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vicky
5 juli 2021

Altijd weer een feestje de suchi en spareribs ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
4 juli 2021
A
4 juli 2021

Ziet er top uit, smaakt heerlijk en er wordt heel goed rekening gehouden met evt allergieën.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Semmy
4 juli 2021

Heerlijke sushi! Al meerdere keren besteld en dat zal ook nog vaak gebeuren! De 3x4 box is ideaal.. beetje van alles!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
4 juli 2021

Heerlijke gerechten, mooi gepresenteerd en de bezorging is top

Elise
3 juli 2021

Super, zoals altijd! Op tijd, mooi geserveerd, Smakelijk, ronduit super zaak.

Susanne
3 juli 2021

Super service en neemt alle wensen van de klant tot uiterste perfectie waar! Beste sushi wat ik ooit heb gehad, zal nergens anders meer bestellen!

Marlies Burgers
2 juli 2021

Waanzinnig lekkere pokebowls! Sushi is altijd top! Gewonnen met een actie en genoten

Steffie
1 juli 2021

Zoals altijd, superfijn op tijd, eten geweldig verzorgd en heerlijk! Nog nooit een slechte ervaring mee gehad!

Wendy
29 juni 2021

Gewoon super!

Ruby
27 juni 2021
Severine Gubbels
27 juni 2021

Heerlijke sushi 🍣 goed verzorgd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
27 juni 2021

Weer heerlijk gegeten na een goede en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
26 juni 2021

Het eten was heerlijk, zoals altijd, alleen werd het drie kwartier te laat bezorgd.... Erg vervelend, zeker met kinderen die erge honger hebben.

Jelena
25 juni 2021
Rina Bucks
24 juni 2021
Leon Piels
21 juni 2021

Prima verzorgde sushi correct en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
21 juni 2021
Smeets
21 juni 2021

Prima verzorgd…alleen veel te weinig zakjes soja saus ..verder was het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
20 juni 2021

Wat een top bedrijf! Heerlijke gerechten! En super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
19 juni 2021

Alles was top en heel erg lekker. 👍👍👍

Mandy
19 juni 2021
Van gemert
19 juni 2021

Super weer! Heerlijk gegeten met een super lieve attentie voor onze jongste

Anniek
19 juni 2021

De sushi was goed vers! Echter wij vonden de stukken te groot.. niet verfijnd genoeg.. moeilijk om met de stokjes te eten,

Daisy
19 juni 2021

Het was weer top! Genoten van het eten! Op de afgesproken tijd bezorgd, petje af voor de bezorgers in deze hitte van afgelopen week!

Sean
18 juni 2021

Superlekker! Alleen zat er helaas chilisaus over de crispy chicken, waardoor die net wat te pittig was. Maar verder heel lekker, zowel de sushi als het dessert :)

Alice
17 juni 2021

Wat een positieve verrassing was onze eerste bestelling! Alles klopte en het complete plaatje krijgt van ons alle complimenten. We zullen zeker vaker bestellen!

Joep
17 juni 2021

Bezorging was weer top! Het was weer heerlijk. Alleen de dynamite rol was veel te pittig gekruid. Deze was anders dan normaal. De pittige tonijnflakes hebben we helaas moeten verwijderen.

Widia
17 juni 2021

Weer heerlijke sushi gehad! Wat kan ik daar van genieten 😄 bezorger was natuurlijk ook weer vriendelijk, zoals ze tot nu toe altijd zijn! Ik zeg: tot de volgende keer 🤗

Lotte
16 juni 2021
RonZ
14 juni 2021

Helaas niet de kwaliteit zoals gebruikelijk. Waarschijnlijk komt dit doordat de sushi lauwwarm werd geleverd. Maar goed dit kan ook niet anders als de sushi in een kleine auto (in open kratten) in de zon staat. Erg jammer omdat alle voorgaande leveringen helemaal top waren.

Jacqueline Buijs
13 juni 2021

Echt een aanrader! Heerlijke sushi en bezorgd op het tijdstip dat via de mail doorgegeven was.

Marlène
13 juni 2021

Heerlijke sushi, goed verzorgd en netjes bezorgd

Princy Caris
11 juni 2021

Heerlijke sushi en bezorging mooi op tijd!

Laura
6 juni 2021
Nicole
5 juni 2021

De Sushi was heerlijk !!!!

Mewiss
5 juni 2021
Erika
5 juni 2021
Patricia Peeters
4 juni 2021

Therese Bakke
3 juni 2021

Super lekker

Jamy lee
3 juni 2021
GHC Maessen
2 juni 2021
Wendy
2 juni 2021

Netjes op tijd geleverd en ontzettend lekker! Wel zouden de stukken wat kleiner mogen zodat ze in 1 keer in de mond kunnen voor de smaak.

Nina Hilkens
2 juni 2021

Altijd super lekker!!! We hebben er zeker weer van genoten :)

Ton Gielen
31 mei 2021

Zeer lekker, de bestelling kwam ook op de tijd die werd aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Joosten
29 mei 2021
Peeters
29 mei 2021

Top, zoals altijd!

Miranda
29 mei 2021
Danielle Heijnen
28 mei 2021

Persoonlijk vind ik de sushi iets te groot

Bp
27 mei 2021
Aukje Mols
26 mei 2021

Satisfied. As always! :D

Koolen
26 mei 2021

Goede en vriendelijke bezorging. Sushi was van zeer goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar

Femke
26 mei 2021

Zag er weer super verzorgd en mooi uit, bezorging was ook top! Super lekkere sushi! :)

Jill
26 mei 2021

Super lekker eten weer. Bezorging was netjes op tijd en alles zag er netjes verzorgd uit. Was weer een verwenmaaltijd. De betere sushi in omstreken😍

Kasper walda
25 mei 2021

Slecht.. sushi.. ja rijst, wat groente.. maar de vis dat dunne laagje van 0,0001 mm op de sushi. En die rollen lijken wel donut grote tegenwoordig... nee dit is echt het geld niet meer waard.

Dave Senden
25 mei 2021

Heerlijk wederom, net als we gewend zijn van Eddy.

Jenny Beurskens
25 mei 2021
L. Sillen
24 mei 2021

Het was heerlijk!! We hebben genoten van al dat lekkers!

Nick Meerte
24 mei 2021
Margit Dohmen
24 mei 2021

De win actie gewonnen! De sushi was echt een enorme aanrader! Alleen jammer dat ze wat vergeten waren van de bestelling.. maar deze werd keurig nabezorgd met een lekker flesje wijn!

Lochtman
24 mei 2021

Super heerlijk gegeten. Vers en zeer goed van smaak. Bezorging was top en zeer vriendelijke bezorger.

Carla Rauser
24 mei 2021

De sushi was heerlijk en vers. De bezorging precies op de gewenste tijd en een heel vriendelijke bezorger. Dit ga ik vaker doen en ook aan vrienden aanbevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
24 mei 2021

De sushi (spicy tuna) was helaas echt veel te dik gevuld, de verhoudingen waren niet meer in balans. De stukken waren ook te groot gesneden ten opzichte van de anderen rollen. Dit kwam de smaak niet ten goede! Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dyanne
24 mei 2021
Moesje
23 mei 2021

Super sushi en een heerlijke burger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
23 mei 2021
Ton
23 mei 2021

Top! Heerlijk en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara Lemmens
23 mei 2021

Ruim op tijd onze heerlijke sushi geleverd gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisan
23 mei 2021

Toppers! Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Barelds
23 mei 2021

Vandaag mijn gewonnen cadeaubon ingeleverd en het was wederom weer heerlijk!! Eten was netjes op tijd met een vriendelijke bezorger! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmt
23 mei 2021

Bezorger was wat laat maar t was erg lekker!

Felice Jessen
23 mei 2021

Super lekkere sushi, echt genieten!

Roy schaefer
22 mei 2021

Super kwaliteit!

Rijks
22 mei 2021
Yves
22 mei 2021
Sophie Ottenheijm
22 mei 2021

Precies op tijd bezorgd. Sushi was in perfecte staat ! Heerlijk gegeten

Lisanne Aendenroomer
22 mei 2021

Helaas zat er een haar op mijn sushi. Verder was de sushi supertop!

Marieke
22 mei 2021

Snelle en verre bezorging, super service. Heerlijk verse sushi!

Yvonne Reijnders
22 mei 2021

Om mijn verjaardag te vieren samen met mijn gezin, Eddy's Sushi besteld. De kinderen (16-14-11-10 jaar) hebben genoten. En wij als ouders natuurlijk ook. Het was heerlijk, zoals altijd. Ditmaal de spareribs ook erbij genomen. Was heerlijk. Hartelijk dank. Hierdoor toch een beetje mijn verjaardag kunnen vieren in deze "bijzondere" tijd.

Anoniem
21 mei 2021
Erica van Beek
21 mei 2021

Sushi is erg groot in diameter, niet in een hap te eten, wel aantrekkelijk en netjes geserveerd

Wouter
21 mei 2021

Super service en kwaliteit

Brigit
21 mei 2021

Heerlijk gesmaakt en mooi voor het oog!

Eline
20 mei 2021

Is de 4de keer dat ik bestel en normaal zeer tevreden alleen vandaag zat er een haar in 1 sushi. Hopelijk de eerste en laatste keer

Sanne
19 mei 2021
Van cloudt
19 mei 2021
Chloe janssen
18 mei 2021

De koekjes waren erg lekker! De sushi was minder lekker.. erg koud en taai...

Pieter
17 mei 2021

Sushi is qua smaak - zoals gewend - heerlijk, alleen erg jammer dat het flink door elkaar lag. Tijdens bezorgen heeft dit niet netjes in de auto gestaan o.i.d want het leek wel een slagveld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sterre
17 mei 2021
Sanne
16 mei 2021
Jolanda
16 mei 2021

Top zoals altijd

Audrey
16 mei 2021
Myrna
16 mei 2021
Gerjan Crins
15 mei 2021
Jeff
14 mei 2021
Jara Wolters
13 mei 2021

Heerlijke sushi. Prijzig, maar zeker de moeite waard.

Everd
13 mei 2021

Super lekker Alles op tijd geleverd Fijn en klant vriendelijk

Wilma
13 mei 2021
Marion herlaar hamers
13 mei 2021

1e keer besteld bij Eddy's en echt verrast door de kleurencombinatie, de smaken en de kapwaliteit. Top en heel blij dat jullie in midden limburg bezorgen 😍

Familie
12 mei 2021

Door drukte was de bezorgtijd 45 min. Later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
12 mei 2021

Heerlijk gegeten, bezorger was een half uur eerder ter plekke, maar heeft van te voren netjes gebeld om te vragen of het goed was dat hij eerder kwam.

Frank Claessens
11 mei 2021

Super goed vers mooi afgewerkt goede smaken

Kyra Klooster
11 mei 2021

heerlijk eten, jammer dat de bestelde spare ribs er niet bij zaten, maar drie kwartier later kwamen. wel met excuses en een flesje wijn, waarvoor dank

John Vestjens
10 mei 2021

Kwaliteit en bezorging goed. Prijs aanzienlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Snijders
10 mei 2021

Weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huisman
10 mei 2021

Was weer super!!! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cyenna Hendrikx
10 mei 2021

Super lekkere sushi! Echter kwam de bestelling een uur te vroeg, waardoor ik nog niet thuis was en mij naar huis moest jagen.. Half uurtje te vroeg had ik op gerekend, een uur niet..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adriana
10 mei 2021

Heerlijk, elke keer opnieuw. De nieuwe sushi koekjes zijn ook echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie Mans
10 mei 2021
Jos
10 mei 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijks
8 mei 2021
Laura
8 mei 2021

Erg lekkere sushi. De prijs kwaliteit verhouding is goed. De bezorger is vriendelijk. Een handige site, waar je makkelijk de weg in kan vinden.

Ron
8 mei 2021

Vriendelijke bezorger en erg mooi opgemaakte schalen en super lekker

Stijnen
8 mei 2021

De opmaak was heel mooi verzorgd, zonde om het op te eten. Alles was even lekker en op tijd bezorgd

Maat
8 mei 2021

Wederom weer erg tevreden. Netjes rond de bezorgtijd bezorgd en verzorgd geleverd. We hebben weer genoten van het eten. Helemaal geweldig. Grote complimenten!!

Cloudt
8 mei 2021
Milika van Leeuwen
7 mei 2021
Ans Stoks
7 mei 2021

super goed als altijd

Nikky
7 mei 2021

De beste en de lekkerste!

Mandy
7 mei 2021

Zoals altijd overheerlijk. Bezorging kwam op de afgesproken tijd

Hendriks
6 mei 2021

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd!

Thijs
6 mei 2021

Lekker!

D lenaerts
5 mei 2021

Perfecte timing! Super eten!

Carolien
3 mei 2021
Hrlma
2 mei 2021

Zoals altijd TOP!! De sushi koekjes zijn echt zaalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilly Slabbers
1 mei 2021

Het was weer overheerlijk, tot snel weer!!

Marco
1 mei 2021

eerste keer sushi besteld. Was iets later dan gevraagd, verder wel keurig bezorgd en mooi in dozen gepresenteerd. Wat echt een verbeterpunt is, is de dikte van de rollen. De stukken sushirol zijn zo enorm dik gesneden dat je ze amper in je mond krijgt en daarom ook teveel rijst in 1x eet. De rollen op zichzelf zijn lekker van smaak en goed gecombineerd met gelukkig geen mayonaise (zoals je wel vaker bij Nederlandse sushimakers tegenkomt!). Maar het is moeilijk eetbaar. En jammer dat er geen sashimi of nigiri op de kaart staat zodat je ook echt goede vis kunt proeven. Beste sushi die ik in Roermond heb gehad maar kan niet tippen aan een echte Japanse sushimaker uit bijvoorbeeld Dusseldorf.

Brenda Assmann
30 april 2021

Goede kwaliteit, goede portiegrootte, heerlijke smaak

Carin In der Hees
30 april 2021

Zoals de voorgande keren was het ook deze keer 👍👍👍

Rachel Van Enckevort
30 april 2021
Eef
29 april 2021

Erg lekker! Ietwat weinig wasabi.

Anouk
29 april 2021

Was super lekker 😍🥰

Jelena Mihajlovic
29 april 2021
Janou mighorst
28 april 2021

Lekkerste sushi ooit gegeten. In de ochtend besteld voor 18:30, 18:25 stonden ze aan de deur, perfect! Alles netjes verpakt. Op en top verzorgd!

Henriëtte
27 april 2021

Het was een kleurrijke "Koningsmaaltijd" en smaakte wederom perfect !!! Genoten dus op deze Koningsdag ;)

Carmen Verdonkschot
27 april 2021

Gewoon de beste!!!

Guusje
27 april 2021

Heerlijk weer!!

Kim
27 april 2021

Weer echt genoten!

Creemers/Van Lier
27 april 2021

We vonden de stukken sushi's erg groot. Was wel lekker, maar onze tip zou zijn wat minder rijst per stukje. Bedankt!

Nina
27 april 2021

Altijd heerlijk!!

R.
27 april 2021

Fantastisch, vanaf bestellen, terugbelservice tot en met bezorging. Mooie smaken. Voor herhaling vatbaar.

Patrick
27 april 2021
karin
27 april 2021

lekker en precies op tijd ondanks verre afstand

Audrey
27 april 2021

De bezorger was vriendelijk en perfect op tijd. De sushi zag er prachtig uit - we waren echt onder de indruk - en smaakte heerlijk. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.