Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Jos Nacken
9 juli 2024
Belinda
7 juli 2024
J. S.
7 juli 2024

Heerlijk gegeten weer! Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
6 juli 2024

Zoals altijd: PERFECT! Lekker, vers, binnen het gevraagde tijdsblok bezorgd! Zeer tevreden!

Leonie verijdt
5 juli 2024
Kuijpers
2 juli 2024

Was weer heerlijk, bezorger belde dat hij iets later was! Altijd fijn dat er contact wordt gehouden

Suze
2 juli 2024

Echt heerlijk!!

Ankie
2 juli 2024
Nicole janssen
1 juli 2024

Super super lekker en bezorgen top op tijd 👍😃

Riëlle Evers
1 juli 2024

Hallo. Normaliter reageer ik niet snel maar deze feedback wil ik wel graag geven. De sushi kwam alweer pas na het verstreken tijdsblok (vorige keer ook al). Ook miste de zoete aardappel chips welke juist deze Sushi speciaal maakt. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
30 juni 2024
Mayda Schäfer
30 juni 2024

Super service, laatste telefoontje ter bevestiging van bezorging. Sushi ook naar wens aangepast wegens allergieën. Kortom helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
29 juni 2024

Heerlijke sushi! Keurig op tijd bezorgd.

Bonne
26 juni 2024

Prima

Martin
25 juni 2024

Zag er mooi uit maar smaak was ok, dat je daar zo veel geld voor moet betalen is jammer, hadden er veel meer van verwacht.

Monique boots
23 juni 2024

Heel erg lekker, maar je kunt ze niet in een keer in je mond stoppen omdat ze te groot zijn. En als je erin in bijt, dan vallen ze uit elkaar. Ik zou er eenhaps sushi's van maken.

Peggy
23 juni 2024

Mooi op tijd en lekker

Ronald
22 juni 2024

Erg lekker, perfect op tijd

Kempen
20 juni 2024

Wederom heerlijk gegeten. Nu nog effe het oranje shirt winnen en mijn dag kan niet meer stuk.

Nance
17 juni 2024

Heerlijk genoten van de vaderdag box

Daisy
17 juni 2024
Joke
16 juni 2024

Expres dag eerder bestelling geplaatst zodat het vandaag tussen 17-18u bezorgd zou worden. Om 18.30u uiteindelijk pas bezorgd. Balen!

Leny Crompvoets
15 juni 2024

Was helemaal goed, niks te klagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
15 juni 2024

Het eten was zoals altijd heerlijk en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Nadine
15 juni 2024

Heerlijke sushi met bijzondere smaken

Marjelle
13 juni 2024

Bestelling werd op afgesproken tijd geleverd. Voor het eerst bij Eddy sushi besteld maar zeker een aanrader. Sushi zag er vers uit en smaakte erg lekker!

Brussel
12 juni 2024

Vakantiepark Box was erg lekker.

Ikke
11 juni 2024

Top! Bezorging, presentatie en smaak!

Yvo Korten
7 juni 2024
Michael
6 juni 2024
Miel Koolen
6 juni 2024

Unieke sushi. Nergens zo lekker als hier! Daarom bestellen we graag vanuit Weert.

Mark
4 juni 2024

Gewoon top bezorging en heerlijke sushi

Camp
1 juni 2024
Hulleman
1 juni 2024
Rooijakkers
1 juni 2024

Mooi optijjd die afgesproken was en perfect in orde. Was heerlijk dank je

Shanna
29 mei 2024
Hans
29 mei 2024

Precies op tijd geleverd. Altijd lekker eten ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noortje Lenders
26 mei 2024

Wij hebben maar de helft van de bestelling ontvangen helaas. Een grote teleurstelling. De andere helft was heerlijk!

Kin
25 mei 2024

Netjes bezorgd op de tijd. Heerlijke sushi met wat extra touch!

Guus Van Bussel
24 mei 2024

Perfect

Anouk
24 mei 2024

Superlekker gegeten,topservice!!!!

Anke in t Zandt
22 mei 2024

Ik vond de sushi niet lekker. Normaal is het altijd goed maar op de een of andere manier smaakte het deze keer anders. De chips die bij de Mexicaan chicken zaten waren oud en taai. Hopelijk de volgende keer weer beter.

Inge
21 mei 2024
Nicole janssen
20 mei 2024

Super super lekker 😍

Daan
20 mei 2024

Was weer heeeerlijk. Mooie grote stukken, smaakvol opgediend en smaakte erg goed. Gewoon top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
18 mei 2024

De sushi was ontzettend lekker en zeer goed bereid! Hebben er echt van genoten en zullen zeker in de toekomst hier nog een keer bestellen! Ook een zeer vriendelijke bezorgster die nog even voor de zekerheid deed vragen of ik stokjes, wasabi en soya saus wilde hebben. Goede service! ^.^

Vera
17 mei 2024
Th Bongers
13 mei 2024
Roelf
12 mei 2024
Patrick
12 mei 2024
Evers
12 mei 2024

Mooi op tijd bezorgd en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mart en Wilma Melssen
12 mei 2024

Was weer heerlijk!

C van Brussel
12 mei 2024

Surprise box was weer top.

Willeke Beurskens
11 mei 2024

Super lekker

Konings
11 mei 2024

ontzettend lekkere, grote, verse sushi. mooi op tijd bezorgd, vriendelijk.

J.S
9 mei 2024

Super lekker gegeten! Ik kan het iedereen aanbevelen!

Evi
8 mei 2024

Knappe bezorger. Geen mooie broek had die aan. En de bezorging was weer te laat. Maar wel genoten van de lekkere sushi.

Marleen
5 mei 2024
Kim
4 mei 2024

Weer helemaal top! Dit keer combi van pokebowl, sushi en de heerlijke spare ribs ♡

Crompvoets
2 mei 2024
Ruben bergs
27 april 2024

Bezorger nu voor 2e keer te laat omdat hij naar verkeerde adres navigeert( 2x zelfde bezorger)kan gebeuren, maar vervolgens verwijdt hij mij verkeerde adres op gegeven te hebben en dat hij nu ook te laat is bij anderen.

Wendy Friesen
27 april 2024

Heerlijk verse sushi. Een aanrader is de crazy brunch. En de chicken cashew roll.

Ilse
27 april 2024

Sùper lekkere verse sushi en pokebowl! Op gewenst tijdslot geleverd! Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar...:)

Bart
26 april 2024

Paar minuten te laat maar werd netjes gebeld van te voren. Aardige bezorger en super lekkere sushi!!

Lisan
23 april 2024

Snel bezorgd , en heerlijke sushi

J.
19 april 2024

Bezorging tussen 17:00 - 18:00 uur. Werd pas bezorgd na 18:15 uur toen we gebeld hadden. Zonde, want we moesten om 19:00 uur ergens zijn. En helaas geen excuses gekregen van de bezorger.

Patrick
19 april 2024
Kelly Van Gemert
18 april 2024

Vrolijke bezorger, heerlijk eten. Alleen helaas geen wasabi en sojasaus

Iris Claessen
17 april 2024

Wij kregen de verkeerde sushi roll geleverd. Waardoor we er een helaas kregen die we niet lusten.

Tiny Metsemakers
17 april 2024
Guusje
17 april 2024

Het eten was weer erg lekker. We hadden de Girls night plate en de Eddy's sushi kip koekjes, en op tijd bezorgd ook weer.

Rianne
15 april 2024

Normaal erg te spreken over de heerlijke sushi, maar deze keer helaas niet! Bezorging was een half uur later dan het tijdsvak (zonder melding). Ook zaten er geen stokjes, soya saus en wasabij bij de bestelling. Helaas was er ook een haar meegebakken in de garnaal, waardoor de rest niet heeft gesmaakt zoals ik dat van jullie gewend ben! Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars Caris
15 april 2024

De bestelling was helaas niet tussen 18-19 aanwezig, hiervoor werd wel gebeld. Echter toen we gingen eten zagen we dat we een andere rol hadden gekregen dan we besteld hadden. We hadden truffel besteld maar het was een andere variant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

apjm.joosten
15 april 2024

geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Linssen
14 april 2024

Sushi wederom heerlijk, bezorging helaas voor de 3de keer op rij te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

13 april 2024

Bezorging zou tussen 19.00 - 20.00 zijn. 20.25 pas bezorgd.

Svm
13 april 2024
Arjan
10 april 2024
Nicole janssen
8 april 2024

😍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron wijen
6 april 2024

Wederom erg goed!

Randy Beeren
4 april 2024

Wederom heerlijk gegeten!

C van Brussel
3 april 2024

Het was weer top. Heerlijk gegeten.

Ronald Kienhuis
2 april 2024

Sushi was overheerlijk, we gaan zéker weer een bestellen!!

Nicole janssen
1 april 2024

Het smaakte naar meer heerlijk . ❤️

Wilma
31 maart 2024

Optijd geleverd en het smaakte heerlijk Alleen mag er meer sojasaus bijzitten

Johnny Kuijpers
31 maart 2024
Richard
30 maart 2024

Waanzinnig lekker!!

Gaby Op Heij
30 maart 2024

Super kwaliteit en ook goede service is op tijd geleverd en smaakt heerlijk❤️

Ingrid Brands
29 maart 2024

Sushi was heerlijk en bezorging mooi op tijd. Ik had gevraagd om extra wasabi en sojasaus. Helaas zat er helemaal geen wasabi en sojasaus bij, ook geen stokjes. Moest ik toch nog naar de winkel voor we konden eten dat was jammer. Maar kwaliteit en bezorging verder helemaal top!

Mart en Wilma Melssen
28 maart 2024

Het was weer heerlijk

C van Brussel
26 maart 2024

Top was erg lekker.

Juditj
25 maart 2024

Helaas niet meer wat het geweest is. Sushi zwom in de saus, rijst was te gaar en letterlijk alles smaakte hetzelfde. Daarnaast smaakte alle vegetarische sushi naar vis (waarschijnlijk op dezelfde plank klaargemaakt) en mistte we wat ingrediënten op de veggie picasso. Echt heel jammer, maar we hadden het kunnen weten bij alle negatieve reviews die de laatste maanden verschijnen op internet. We zijn al jaren klant, maar dit was de laatste keer dat we besteld hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steffie
24 maart 2024
C
24 maart 2024
Claassen
23 maart 2024

De bestelling zou tussen 18.00 em 19.00 komen, maar helaas werd deze pas om 19.45 bezorgd Het eten in de box ( en met name de sushi koekjes) lagen er rommelig in. Helaas wel eens anders gehad. Overigens na telefonisch contact wel excuses en een kortingscode ontvangen ter compensatie, wat fijn was! We begrepen dat er zieken waren waardoor het voor de bezorgers heel druk was. We nemen hen niets kwalijk. Onze tip: Neem minder bestellingen aan als je onderbezet bent. Dit scheelt slechte ervaringen.

Theo
23 maart 2024

Alles perfect naar wens. Vriendelijke bezorger , mooi op afgesproken tijd en alles super lekker.

Tom
22 maart 2024
Eveline
21 maart 2024

Super lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C van Brussel
13 maart 2024

Erg lekker. De verrassingsbox was goed. Verschillende soorten speciale sushi. Genoeg voor 2 personen

Anita Lin van
11 maart 2024

Voor z'n dure bestelling leveringskosten betalen, dus eigenlijk heb ik de korting in afleverkosten weer terugbetaald. De bestelling was 45 minuten te laat vanwege slechte planning de chauffeur is niets kwalijk te nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.